CoScan iPhone AppStore

CoScan™ - De PDF Scanner-app voor iPhone

CoScan - de documentscanner voor iPhone scant en OCR uw documenten in een oogwenk. Scan brieven, contracten, facturen, kwitanties, tijdschriftartikelen en andere documenten in enkele seconden. Alle verwerking en tekstherkenning gebeurt op het apparaat, er is geen cloud- of online verbinding vereist - privacy en vertrouwelijkheid zijn gegarandeerd.

Bovendien zal CoScan alle gangbare lineaire en 2D-barcodes detecteren en scannen; ook beschikbaar is een speciale QR-scanmodus die QR-codes detecteert die URL's, e-mailadressen en Vcard-contactgegevens coderen.

Het hoofdscherm met het live cameravoorbeeld:

CoScan PDF Scanner Hoofdscherm

Als eerste PDF scanner ondersteunt CoScan de Macro-modus van recente vlaggenschip-iPhones (13 Pro, 13 Pro Max, 14 Pro, 14 Pro Max) om teksten in kleine lettertypen te scannen, zoals in kleine lettertjes en op visitekaartjes.

De applicatie maakt gebruik van de nieuwste machine learning-technologieën om uw scans recht te zetten, kleur te corrigeren en recht te zetten. Op recente iPhones worden beeldverwerking en tekstherkenning bijna in realtime uitgevoerd.

Exporteer, deel of mail uw scans als JPEG's, PDF's met afbeeldingen of als pure tekstuele PDF's - doorzoekbaar, indexeerbaar en volledig bewerkbaar. Ook ondersteund zijn export als platte tekst (TXT) en voor Microsoft Word (DOCX).

Systeemvereisten: iOS 16 of hoger.

Handleiding